POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Tregime të shkurtra për fëmijë 2 vjeç

CHF9.90

4 stok

Titulli: Tregime të shkurtra për fëmijë 2 vjeç

Titulli origjinal: Storielle per bambini di 2 anni

Katalogimi në botim BK Tiranë

Autorë: Paglia, Isabella

Teksti: Isabella Paglia

Ilustrimi:  Marta Sorte

Për botimin në gjuhën shqipe ;  Taulant dhe Eri Tafa .

Botoi : Vëllezërit Tafa

Numri i faqeve : 48

Titulli: Tregime të shkurtra për fëmijë 2 vjeç

Titulli origjinal: Storielle per bambini di 2 anni

Katalogimi në botim BK Tiranë

Autorë: Paglia, Isabella

Teksti: Isabella Paglia

Ilustrimi:  Marta Sorte

Për botimin në gjuhën shqipe ;  Taulant dhe Eri Tafa .

Botoi : Vëllezërit Tafa

Numri i faqeve : 48

Kategoritë

Tregime të shkurtra për fëmijë 2 vjeç