Trumëz malesh – (Satureja montana & Mentha piperita)

CHF2.45CHF4.90 (-50%)

S’ka stok

Tradicionalisht përdoret për ngritjen e imunitetit, zvogëlimin e dhimbjeve, eliminimin e inflamacioneve dhe si një afrodiziak natyral. Besohet se ndihmon edhe kundër diabetit.

Tradicionalisht përdoret për ngritjen e imunitetit, zvogëlimin e dhimbjeve, eliminimin e inflamacioneve dhe si një afrodiziak natyral. Besohet se ndihmon edhe kundër diabetit.

Kategoritë

Trumëz malesh - (Satureja montana & Mentha piperita)

CHF2.45CHF4.90 (-50%)