TURMERIK KREM SHAFRAN NGA INDIA BEAUTY SKIN

CHF13.90

6 stok

Kremi i fytyrës me shafran i Indisë është një produkt për kujdesin e lëkurës që njihet për aftësinë e tij për të ndriçuar, ushqejnë dhe mbrojnë lëkurën. Rrjedh nga rrënja e shafranit të Indisë dhe është e pasur me kurkuminoide, të cilat janë përbërësit aktivë të shafranit të Indisë që ofrojnë përfitimet e shumta shëndetësore.

Kremi i fytyrës me shafran i Indisë është një produkt për kujdesin e lëkurës që njihet për aftësinë e tij për të ndriçuar, ushqejnë dhe mbrojnë lëkurën. Rrjedh nga rrënja e shafranit të Indisë dhe është e pasur me kurkuminoide, të cilat janë përbërësit aktivë të shafranit të Indisë që ofrojnë përfitimet e shumta shëndetësore.

Kremi ynë i fytyrës Turmeric është formuluar me përbërës të cilësisë së lartë që punojnë së bashku për të ofruar efikasitet maksimal. Ai përmban ekstrakt të shafranit të Indisë, i cili është një antioksidant i fuqishëm që mund të ndihmojë në mbrojtjen e lëkurës nga efektet e dëmshme të radikalëve të lirë dhe rrezeve UV. Përveç kësaj, ai përmban përbërës të tjerë kyç si vitamina E dhe acidi hialuronik, të cilët punojnë së bashku për të hidratuar dhe ushqyer lëkurën, duke e lënë atë të duket rinore dhe rrezatuese. Kjo e bën produktin tonë kremin më të mirë të fytyrës me shafran të Indisë në treg.

Përfitimet e kremit të fytyrës me tumerik:

Një nga avantazhet kryesore të kremit tonë të fytyrës Turmeric është se ai është formuluar me përbërës të cilësisë së lartë që punojnë së bashku për të ofruar efikasitet maksimal. Mund të ndihmojë në zbardhjen dhe barazimin e tonit të lëkurës, të zvogëlojë shfaqjen e linjave dhe rrudhave të imta dhe të nxisë prodhimin e kolagjenit.

Kremi ynë i fytyrës Turmeric është gjithashtu shumë i lehtë dhe i lehtë për t’u aplikuar. Thjesht aplikojeni një sasi të vogël në fytyrë dhe qafë pasi të keni pastruar lëkurën, dhe më pas ndiqni me hidratuesin tuaj të zakonshëm. Ajo mund të jetë përdoret në mëngjes ose në mbrëmje, ose të dyja, në varësi të preferencës tuaj.
Si përfundim, kremi ynë i fytyrës Turmeric është një zgjidhje e fuqishme për kujdesin e lëkurës që mund të ndihmojë zbardh dhe barazon tonin e lëkurës, zvogëlon shfaqjen e linjave dhe rrudhave të imta dhe nxit prodhimin e kolagjenit. Është formuluar me përbërës të cilësisë së lartë, i lehtë dhe i lehtë për t’u aplikuar, dhe mund të përdoret në mëngjes ose natën. Porosit tuajën sot dhe filloni të shihni rezultate!

Kategoritë

TURMERIK KREM SHAFRAN NGA INDIA BEAUTY SKIN

CHF13.90

Add to Cart