Udhëpërshkruesi i Endelusit

CHF6.00

4 stok

Ky libër është një përmbledhje poezish me tematika të ndryshme shoqërore, kulturore, fetare, historike me përmbajtje të thellë dhe me harmoni e finesë që përcjell tek lexuesit ide dhe analiza të botës humane dhe ekspresive.

Category:

Titulli: Udhëpërshkruesi i Endelusit
Autorë: Arbër Berisha
Recensentë: Besmir Yvejsi, Sabit Jaha
Lektor: Isa Berisha
Realizimi kompjuterik: Besmir Yvejsi
Kopertina: Aegjend Xhelili
Shtypi: Zero Print

Ky libër është një përmbledhje poezish me tematika të ndryshme shoqërore, kulturore, fetare, historike me përmbajtje të thellë dhe me harmoni e finesë që përcjell tek lexuesit ide dhe analiza të botës humane dhe ekspresive.

Kategoritë

Udhëpërshkruesi i Endelusit