Udhëtimet e Dybrirëshit

CHF7.00

8 stok

Romani “Udhëtimet e Dybrirëshit”- Një tregim mjaft interasat dhe shumë përmbajtesorë brenda të cilit ka një histori të vërtetë e cila rrëfehet në mënyrë mjeshëtrore nga autori Amir Ahmeti, me plotë elemente artistike brenda të cilat e bëjne mjaft të këndeshme për lexim.

Titulli: Udhëtimet e Dybrirëshit
Autorë: Amir B. Ahmeti
Redaktorë gjuhësorë: Roald Hysa
Kopertina dhe rradhitja kompjuterike: Dorlir Kraja
Ilustrimi: Arvan Berisha
Botues: Mozaiku

Romani “Udhëtimet e Dybrirëshit”- Një tregim mjaft interasat dhe shumë përmbajtesorë brenda të cilit ka një histori të vërtetë e cila rrëfehet në mënyrë mjeshëtrore nga autori Amir Ahmeti, me plotë elemente artistike brenda të cilat e bëjne mjaft të këndeshme për lexim.

Ky libër është një tregim me plotë porosi për secilin lexues, që nga fëmijët e deri tek udhëheqësit më të lartë. Fëmijet kanë për të gjetur një tregim interesant, ndërsa te rriturit kanë për të marr mësim se si duhet të jetë një udheheqes i drejtë.

Kategoritë

Udhëtimet e Dybrirëshit