Udhëtimet e Guliverit

CHF5.90

8 stok

Përralla klasike “Udhëtimet e Guliverit” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Titulli: Udhëtimet e Guliverit
Botues: Efekos

Përralla klasike “Udhëtimet e Guliverit” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Kategoritë

Udhëtimet e Guliverit

Udhëtimet e Guliverit