Unë jam Malala

CHF19.90

S’ka stok

Vajza që u ngrit për arsimimin dhe u qëllua nga Talibanët.

Titulli: Unë jam Malala
Titulli i origjinalit: I Am Malala
Autori:  Malala Yousafzai, Christina Lamb
Përkthyesi: Lira Sejdini
Përgaditja estetike e librit: You Name It
Shtypur në shtypshkronjën: Vi-print.com
Botuesi: Pema

Vajza që u ngrit për arsimimin dhe u qëllua nga Talibanët.

Libri “Unë jam Malala” ishte libri më i kërkuar në panairin e librit në Prishtinë dhe një ndër më të kërkuarit në panairin e librit në Tiranë. Është thënë se Malala është një Ana Frank e kohës sonë e cila, në asnjë moment, nuk hoqi dorë së luftuari për të drejtat e saj.

E keni lexuar?

Kategoritë

Unë jam Malala

CHF19.90