Unë jam nej (E mira më gjen mua)

CHF16.90

5 stok

“Dëgjoje pëshpëritjen e zemrës tënde,jo zhurmën e të tjerëve…”

Ky është një rrugëtim.

Rrugëtimi i pjekjes së nejit duke filluar nga kallamishtja,i cili gjen shpirt nga fryma e nejzenit…

Ky libër është i shkruar për t’i udhërrëfyer të gjitha përpjekjet që i ke dhënë në rrugën për të balancuar jetën,në lidhjen trupi-fitimi dhe mendjen tënde.Është bashkuar me ty që të mund t’i hapësh deri në fund dyert që i vetëm nuk ke mundur t’i hapësh.

Në fakt,informata që kishe nevojë ishte çdoherë në mes.

Krijuesi çdo herë foli me ty,mirëpo ti nuk e ke dëgjuar,sepse mendja jote ishte shumë e zhurmshme.Kishte gjithnjë njerëz që mund të ndihmonin mirëpo ti nuk i fute ata në jetën tënde,sepse zemra jote kishte harruar t’ju besojë të tjerëve.

E ke humbur besimin që çdo gjë mund të realizohet.

Ke vrapuar vazhdimisht për të arritur dhe për të fituar,mirëpo asgjë nuk ke arritur sepse koha veçse të ka marrë rob.

Tani në këtë libër do të mësosh të ndalosh.

Këtu do të mësosh të marrësh frymë drejt.

Do të krijosh një TI të re në veten tënde.

Mos ki frikë!Forcën që të duhet vetëm ti e posedon.

Unë,vetëm do të jem ndihmues se si ta gjesh…

 

Autori:Hakan Mengyc

Shtëpia botuese:Frymëzimi

Përktheu:Fatijona Bajraj

Redaktoi & lekturoi:Albin Mehmeti

“Dëgjoje pëshpëritjen e zemrës tënde,jo zhurmën e të tjerëve…”

Ky është një rrugëtim.

Rrugëtimi i pjekjes së nejit duke filluar nga kallamishtja,i cili gjen shpirt nga fryma e nejzenit…

Ky libër është i shkruar për t’i udhërrëfyer të gjitha përpjekjet që i ke dhënë në rrugën për të balancuar jetën,në lidhjen trupi-fitimi dhe mendjen tënde.Është bashkuar me ty që të mund t’i hapësh deri në fund dyert që i vetëm nuk ke mundur t’i hapësh.

Në fakt,informata që kishe nevojë ishte çdoherë në mes.

Krijuesi çdo herë foli me ty,mirëpo ti nuk e ke dëgjuar,sepse mendja jote ishte shumë e zhurmshme.Kishte gjithnjë njerëz që mund të ndihmonin mirëpo ti nuk i fute ata në jetën tënde,sepse zemra jote kishte harruar t’ju besojë të tjerëve.

E ke humbur besimin që çdo gjë mund të realizohet.

Ke vrapuar vazhdimisht për të arritur dhe për të fituar,mirëpo asgjë nuk ke arritur sepse koha veçse të ka marrë rob.

Tani në këtë libër do të mësosh të ndalosh.

Këtu do të mësosh të marrësh frymë drejt.

Do të krijosh një TI të re në veten tënde.

Mos ki frikë!Forcën që të duhet vetëm ti e posedon.

Unë,vetëm do të jem ndihmues se si ta gjesh…

 

Kategoritë

Unë jam nej (E mira më gjen mua)