Uthull e Mollës së Egër – Apple Cider Vinegar

CHF9.90

20 stok

Uthulla e mollës është e lartë në acid acetik, i cili ka efekte të fuqishme biologjike. Acidi acetik është një antimikrobik i fuqishëm dhe mund të vrasë disa lloje bakteresh. Uthulla e mollës mund të ulë nivelin e sheqerit në gjak, gjë që është shumë e dobishme për diabetikët.

Produkti: Uthull e Mollës së Egër

Uthulla e mollës është e lartë në acid acetik, i cili ka efekte të fuqishme biologjike. Acidi acetik është një antimikrobik i fuqishëm dhe mund të vrasë disa lloje bakteresh. Uthulla e mollës mund të ulë nivelin e sheqerit në gjak, gjë që është shumë e dobishme për diabetikët.

Uthulla e mollës mund të ndihmojë Me humbje peshe. Uthulla e mollës mund të ketë disa përfitime për shëndetin e zemrës, uthulla e mollës mund të përmbajë gjithashtu antioksidantin acid klorogjenik, i cili është treguar se mbron grimcat e kolesterolit LDL nga oksidimi, një hap vendimtar në procesin e sëmundjeve të zemrës. Uthull maj të jetë mbrojtës kundër kancerit.

 

Kategoritë

Uthull e Mollës së Egër - Apple Cider Vinegar