VAJ AMLA FLOKË TË GJATË, TË BUTË DHE ME SHKËLQIM

CHF12.90

6 stok

Vaji Dabur Amla është i pasuruar me mirësinë e Amla ,flokëve i ofron ushqim të vërtetë. Ajo forcon rrënjët e flokëve, duke i bërë ata të gjatë, të trashë dhe të bukur dhe rrezistues ndaj çdo plogështie të mundshme. Është aromë e parfymosur e butë qetësues natyror dhe u jep flokëve një freski gjatë gjithë ditës.

Vaji Dabur Amla është i pasuruar me mirësinë e Amla ,flokëve i ofron ushqim të vërtetë. Ajo forcon rrënjët e flokëve, duke i bërë ata të gjatë, të trashë dhe të bukur dhe rrezistues ndaj çdo plogështie të mundshme. Është aromë e parfymosur e butë qetësues natyror dhe u jep flokëve një freski gjatë gjithë ditës.

Dabur Amla me përbërës ulliri për flokë është një përzierje shkencor e vajrave minerale të pastër të perimeve për ushqimin e kokës, u japë flokëve një shkëlqim mbanë ato të buta dhe i zgjatë flokët, dhe parandalon dëmtimin e flokut nga çdo lloj kohe dhe parandalon rënien e flokëve, ushqyes i kokës dhe mbron nga dehidratimi i flokëve.

Vaji Dabur Amla gjatë masazhes në lëkurën e kokës Ajo relakson mendjen, u lehtëson nga stresi dhe nxit gjumin. Ajo gjithashtu ushqen dhe forcon rrënjët e flokëve.

Përdorimi: Merrni sasin prej 6-8 ml të vajit, varsisht nga zona e kokës dhe vëllimit të flokëve. Aplikoni vajin mbi flokë duke bër masazh të butë duke përdorur gishtave tuaj në interval kohor prej 5-10 minuta. Kjo mënyrë të praktikohet 2-3 herë në javë, mundësisht gjatë mëngjesit ose mbrëmje, duke e mbajtur trupin të relaksuar. Pastaj bëni dush në kokë duke përdorur shampon e zgjedhjes suaj por preferohet të praktikohet shamponi i farave të zeza.

Vitaminat: Vitamin C, Vitamin E,Vitamin B dhe B1.

Ruajtja: Mund të ruhen lehtë në temperaturë dhome për një periudhë prej 3 vjetësh. Mbani larg nga rrezet e diellit

Kujdesi: Përdoret vetëm për aplikim të jashtëm. Individët e ndjeshëm duhet shmangur përdorimin nga përdorimi i saj. Mbajeni atë larg nga fëmijët.

Kategoritë

VAJ AMLA FLOKË TË GJATË, TË BUTË DHE ME SHKËLQIM