POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Vaj AntiMig kundër migrenës

CHF9.90

15 stok

Anti-Mig është një përzierje e kujdesshme e Livanda, Rozmarinë dhe vaj Mente për të ndihmuar në lehtësimin e dhimbjeve të kokës në Migrenë.

Anti-Mig është një përzierje e kujdesshme e Livanda, Rozmarinë dhe vaj Mente për të ndihmuar në lehtësimin e dhimbjeve të kokës në Migrenë.

Përdorimi:
Thjesht, vendosni një sasi të vogël direkt në tempull, në ballë dhe në pjesën e pasme të qafës tuaj.

Kategoritë

Vaj AntiMig kundër migrenës