Vaj Guri 100% Natyral

CHF14.90

55 stok

100% natyral bio i pastër farmaceutik.
Krozina (vajguri i pastruar, i distiluar) pastron shumë mirë.  Ai shërben për dekontaminim të trupit, regjenerim, shërim nga sëmundjet dhe plagët. Shumë raste janë dëshmuar që vajguri mundë të ndihmojë:

Krozina (vajguri i pastruar, i distiluar) pastron shumë mirë. Ai shërben për dekontaminim të trupit, regjenerim, shërim nga sëmundjet dhe plagët.

Shumë raste janë dëshmuar që vaj Guri mund të ndihmojë:

 • Artritin
 • Diabetin
 • Tumorin
 • Metastazën
 • Reumatizmin
 • Lukthin, zorrët
 • Dobësinë trupore
 • Kancerin e zorrëve
 • Kancerin në veshka
 • Paralizën e fëmijëve
 • Leuceminë, aneminë
 • Sëmundjen e prostatës
 • Sëmundjet e shpretkës
 • Obstruksionet e zorrëve
 • Pengesat e metabolizmit dhe shumë sëmundje të tjera

Koha e marrjes së vajgurit kryesisht është derisa problemi të zgjidhet, mirëpo mund të merret edhe si preventivë.
Vajguri (Kerozina) + hemoterapia: ky kombinim nuk rekomandohet.

E para nga mjekët kishte folur publikisht gjermania Paula Ganner, nga klinika “Jakob” në Majn, i cila e kishte kaluar një jetë të tërë në hulumtimin e ilaçeve kundër kancerit dhe ka ardhur në përfundim të studimit të saj, se nëse gjatë dymbëdhjetë ditësh rresht pini një lugë çaji vajguri të pastër ju kurrë nuk do të sëmureni me kancer ose leukemi brenda atij viti. Doktoresha Paula Canner, e cila përndryshe edhe vetveten e ka mjekuar me vajguri që në moshën 31 vjeçare nga kanceri i zorrëve që është zgjeruar edhe në veshkë, ka evidencë shumë të rregulluar për mbi 2.000 pacientët e sajë, që kanë fituar jetë të re falë vajgurit me të cilin janë mjekuar nga kanceri.

Përdorimi: Konsumohet Cdo mëngjes një lugë e mesme esull.

Kategoritë

Vaj Guri 100% Natyral