Vaj i farës së kungullit – për probleme me prostatë

CHF6.90

S’ka stok

Vaji i përbërë nga farat e kungullit dhe ekstraktet e bimës Saw Palmetto, ndihmojnë në lehtësimin e simptomave të prostatës.

DOBITË:

  • Zvogelon madhësinë e prostates me 33% tek pacientët që vuajnë nga problemi i zmadhimit të saj .
  • Burim i shkëlqyer i acidit yndyror Omega 6 (acidi linoleik)
  • Lehtëson simptomat e prostatës së zmadhuar
  • I jep mundesi organizmit të arrijë ekuilibrin hormonal
  • Trajton disa infeksione të ndryshme.

Kategoritë

Vaj i farës së kungullit - për probleme me prostatë

Vaj i farës së kungullit - për probleme me prostatë

CHF6.90