Vaj i farës së zezë 500ml

CHF29.90

S’ka stok

Vaji i Farave të Zeza Hemani është një shtesë dietike që është bërë nga vaji i nxjerrë nga farat e Nigella Sativa. Nuk ka aditivë ose konservantë në këtë produkt, është plotësisht i pandotur dhe i pastër.

Vaji i Farave të Zeza Hemani është një shtesë dietike që është bërë nga vaji i nxjerrë nga farat e Nigella Sativa. Nuk ka aditivë ose konservantë në këtë produkt, është plotësisht i pandotur dhe i pastër. Bima Nigella sativa, farat e saj dhe vaji i nxjerrë prej tyre janë përdorur gjerësisht si ilaçe bimore për shekuj në shumë pjesë të Azisë. Në vitet e fundit, niveli i interesit shkencor për Nigella sativa është rritur shumë pasi studime të ndryshme kanë treguar efikasitetin e saj në trajtimin, parandalimin ose zbutjen e çrregullimeve të ndryshme. Hemani 100% Vaj i farës së zezë të farës së zezë të pastër dhe natyral 500ml të ftohtë.

Si të përdoret: Mund të hidhet mbi sallatë, të shtohet në pije: shaka, ujë, kafe, çaj, lëng ose mund të përdoret si vaj gatimi. Mund të përdoret gjithashtu nga jashtë, direkt në lëkurën tuaj.
Përfitimet: Përdoret shumë gjatë historisë si një nxitje ushqyese për një mënyrë jetese të shëndetshme

Kategoritë

Vaj i farës së zezë 500ml

Vaj i farës së zezë 500ml

CHF29.90