POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Vaj i farës së zezë i përforcuar me Vaj Kokosi dhe Vaj Kastori

CHF7.90

55 stok

Vaj i farës së zezë i përforcuar me Vaj Kokosi dhe Vaj Kastori për flokë të fortë dhe të shëndetshme. Përbërsit: Vaj i farës së zezë, Vaj Kokosi dhe Vaj Kastori

Vaj i farës së zezë i përforcuar me Vaj Kokosi dhe Vaj Kastori për flokë të fortë dhe të shëndetshme. Përbërsit: Vaj i farës së zezë, Vaj Kokosi dhe Vaj Kastori

Përdorimi i jashtëm

Prodhuar nga Hemani International KEPZ Karaci, Pakistan, Pesha: 200 ml

Kategoritë

Vaj i farës së zezë i përforcuar me Vaj Kokosi dhe Vaj Kastori