Vaj Kane ( Henna Oil 30 ml )

CHF2.45CHF4.90 (-50%)

S’ka stok

Lehtëson dhimbjen e kokës, kur përdoret rregullisht, forcon flokët duke pakësuar rënien e flokët, ka veti qestësuese dhe ul tensionin e gjakut, përdoret gjerësisht si mjekim për sëmundjet e lëkurës, karakteristikat mjekësore dhe qetësuese të këtij vaji e bëjnë atë shumë të dobishëm në aromaterapi,

Categories: ,

Emri latin: Lawsonia Inermis (Lythraceae), karakteristika: 100% Natyral

Historikisht Henna është përdorur gjerësisht në Arabi për të zbukuruar duart dhe këmbët, gjethet e Kënas janë burimi kryesor i ekstraktit të vajit Henna.

Veti të dobishme:

Lehtëson dhimbjen e kokës, kur përdoret rregullisht, forcon flokët duke pakësuar rënien e flokët, ka veti qestësuese dhe ul tensionin e gjakut, përdoret gjerësisht si mjekim për sëmundjet e lëkurës, karakteristikat mjekësore dhe qetësuese të këtij vaji e bëjnë atë shumë të dobishëm në aromaterapi,

Përdorim i jashtëm:

Lyhet lëkura me vaj Kënaje dhe lihet në këtë gjendje për 15 minuta deri sa ta thithi lëkura vajin. Kjo lloj mënyre mund të aplikohet një herë në ditë për një javë rresht.

Të mbahet në ambient të freskët dhe të thatë, pesha: Shishe 30 ml

Kategoritë

Vaj Kane ( Henna Oil 30 ml )

CHF2.45CHF4.90 (-50%)