POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Vaji Argan i Marokut

CHF12.90

S’ka stok

Vaji i arganit nga Maroku është një nga hidratuesit më të mirë natyralë të lëkurës për lëkurë të thatë dhe yndyrshme.

Pikat kryesore:

  • Heq sebumin, gjurmët e përbërjes dhe papastërtitë
  • Lëkura ndjehet e butë dhe elastike pas aplikimit
  • Ju ndihmon të rikuperoni një çehre të pastër, të ndritshme, madje të çelur
  • Ushqeni dhe rivendosni lagështinë natyrore të kokës
  • Bëni flokët të fortë dhe të shëndetshëm ndërsa i ofroni një strukturë të shkëlqyeshme

Kategoritë

Vaji Argan i Marokut

CHF12.90