Vaji i bajames së ëmbël Hemani 30 ml. – Hemani Sweet Almond Oil 30ml

CHF5.90

11 stok

Vaji i bajames së ëmbël është i dobishëm për përkujdesjen e përgjithme ndaj lëkurës dhe flokeve për shkak se ai përmban vitamina dhe acide esenciale të ngopura.

Vaji i bajames së ëmbël Hemani 30 ml. – Hemani Sweet Almond Oil 30ml

Vaji i bajames së ëmbël është i dobishëm për përkujdesjen e përgjithme ndaj lëkurës dhe flokeve për shkak se ai përmban vitamina dhe acide esenciale të ngopura.

Ky vaj përmban acide yndyroze si acidi oleik, linoleik, lëndë xhelatine dhe proteina.
Gjithashu ka lëndë sheqeri dhe kripëra metali Mg, A, K, P, Ca si dhe vitaminat A, B, E.
Në ofertë përfshihet një shishe vaji 30 ml.

Dobitë dhe vetitë shëruese të vajit të Bajames së ëmbël:

Për përkujdesin ndaj flokëve, shërben si një ushqyes i përgjithshëm për flokët e dobët.

Është për zbokthin, për plagët e skalpit të kokës dhe thyrjen e flokëve.

Zbut lëkurën, sidmos në rast djegjesh.

Qetëson kruajtjet në disa sëmundje të lëkurës dhe ekzemën.

Ndihmon për qetësimin e dhimbjeve të veshit të mesëm dhe rigjeneron mbulesën e daulles së veshit.

Përdoret për mjekimin e lungave të thata.

Ndërsa për majasëllin, përzihet vaji i bajames së ëmbël me një vezë dhe vendoset mbi majasëll.

Gjithashtu lëndët xhelatine ndihmojnë në rregullimin e niveleve të glukozës në gjak, uljen e kolesterolit nga gjaku dhe në largimin e helmeve.

Shërben si antioksidant dhe është mjaft i rëndësishëm për mbrojten nga kanceri, sëmundjet e zemrës, enët e gjakut dhe përmirëson në qarkullimin e mirë të gjakut.

Gjithashtu është mëse e domozdoshme për rigjenerimin e indeve dhe është e dobishme për mjekimin e P.M.S dhe sëmndjen e osteitis fibrosa cystica.

Ai aktivizon mpiksjen natyrale të gjakut dhe acarimin, si dhe pakëson shenjat e plagëve dhe ul presinon arterial.

Ndihmon në mbrojtjen kundër kataraktit, përmirëson akltivitetin sportiv dhe zbut kontraktimet e muskujve të gjurit.

Ai ruan shendetin e nervave dhe muskujve, forcon muret e kapilarëve dhe mbron nga anemia.

Gjithashtu ajo shërben si antioksidant duke parandaluar prishjen e qelizave nëpërmjet pengimit të proçesit të oksidimit të yndyrës dhe formimin të radikaleve të lira.

Ai mbron vitaminat e tjera që shkrihen në yndyrë, nga prishja e tyre, përmjes ndikimit të oksigjenit, vonon plakjen dhe ndalon formimin e njollat e plakjes në lëkurë ndonjëherë.

Kategoritë

Vaji i bajames së ëmbël Hemani 30 ml. - Hemani Sweet Almond Oil 30ml