Valera Shampo me Rozmarine, 500ml

CHF14.90

4 stok

E pasur me ekstrakte aktive rozmarine që ndihmon ne rregullimin e shumices se problemeve te flokeve dhe hidraton do fije floku, duke e bere atë te bute dhe të shëndetshem. Ky produkt kompenson mungesen natyrale te keratines ne floke, e cila gjithashtu ndihmon në shmangien e flokëve te dredhur dhe duke i bere ata gjithmone gati per stilim.

Produkti: Shampo me Rozmarine – Valera Rosemary shampoo
Prodhuesi: Valera
Sasia: 500ml

E pasur me ekstrakte aktive rozmarine që ndihmon ne rregullimin e shumices se problemeve te flokeve dhe hidraton do fije floku, duke e bere atë te bute dhe të shëndetshem. Ky produkt kompenson mungesen natyrale te keratines ne floke, e cila gjithashtu ndihmon në shmangien e flokëve te dredhur dhe duke i bere ata gjithmone gati per stilim. Kjo esht nje shampo e butë, me funksion pastrimi efektiv që permban perbers që ndihmojne per te ushqyer dhe hidratuar skalpin e kokes ndersa i le floket te bute dhe shkëlqejnë. Vitamina E ndihmon ne rindërtimin e strukturës së flokeve, zgjidhjen e problemeve te flokeve te demtuara, te thata, duke i dhene nje efekt ushqyes dhe nje ndjesi mendafshi.

Udhezimi: Aplikoni sasine e duhur te shampos ne floke te lagur, masazhoni butsisht per 3-5 minuta dhe me pas spelajeni. Larja e tij dy here nese eshte e nevojshme.

Kategoritë

Valera Shampo me Rozmarine, 500ml