Varix Çaj për venat varikoze – variçet

CHF3.45CHF7.90 (-56%)

S’ka stok

Kombinim i bimëve me veti antiinflamatore, antitrombike, kardiotonike dhe tonike vaskulare që përdoren tradicionalisht për forcimin e enëve të gjakut, reduktimin e inflamacionit të enëve të gjakut, dhe për të nxitur qarkullim më të mirë të gjakut, të cilat mund të ndihmojnë në zvogëlimin e venave varikoze dhe reduktimin e dhembjeve.

Categories: , Tags: , , , , ,
Kombinim i bimëve me veti antiinflamatore, antitrombike, kardiotonike dhe tonike vaskulare që përdoren tradicionalisht për forcimin e enëve të gjakut, reduktimin e inflamacionit të enëve të gjakut, dhe për të nxitur qarkullim më të mirë të gjakut, të cilat mund të ndihmojnë në zvogëlimin e venave varikoze dhe reduktimin e dhembjeve.

Përmbajtja: Gështenjë e egër (Aesculus hippocastanum), Ermena (Achillea Millefolium), Gjethe dhe lule Murrizi (Crataegus monogyna), Makth (Melilotus officinalis), Rrushkull (Ruscus aculeatus), Bari i Bletës (Melissa officinalis), Lule Bliri (Tilia argenta), Bargjana (Equisetum arvense), Rozmarinë (Rosmarinus officinalis); pa ngjyrë, pa aromë apo shije shtesë.

Kategoritë

Varix Çaj për venat varikoze - variçet

CHF3.45CHF7.90 (-56%)