Vatika Dabur Henna e flokëve kana – ngjyrë e zezë me ekstrakt ulliri 60 g

CHF6.90

S’ka stok

Vatika Dabur këna ngjyra e flokëve në të zezë me ekstrakt ulliri për shkëlqim natyral. Gjithashtu i përshtatshëm për ngjyrosjen e flokëve të thinjura. Flokë me shkëlqim me ngjyrën e flokëve Vatika këna në të zezë me ekstrakt ulliri – zgjidhja optimale, natyrale për ngjyrosjen e flokëve! Vatika Dabur Henna ngjyra e flokëve ushqen, forcon, gjallëron flokët dhe është gjithashtu e përshtatshme për ngjyrosjen e flokëve të thinjura.

Vatika Dabur kana ngjyra e flokëve të zezë me ekstrakt ulliri për shkëlqim natyral. Gjithashtu i përshtatshëm për ngjyrosjen e flokëve të thinjura. Flokë me shkëlqim me ngjyrën e flokëve Vatika kana ngjyrë të zezë me ekstrakt ulliri – zgjidhja optimale, natyrale për ngjyrosjen e flokëve! Vatika Dabur Henna ngjyra e flokëve ushqen, forcon, gjallëron flokët dhe është gjithashtu e përshtatshme për ngjyrosjen e flokëve të thinjura.

Ngjyra e zezë

Aplikimi i rekomanduar:

1. Vendosni një qese pluhuri në një tas dhe përzieni me 40 ml ujë derisa të formohet një pastë uniforme pa gunga.
2. Përdorni një furçë për të aplikuar pastën në mënyrë të barabartë në flokët tuaj dhe lini atë të qëndrojë për rreth 30 minuta.
3. Ngjyrosni flokët në fillesa si ngjyrosje normale, është mirë të përdorni një krahër.
4. Lani flokët tërësisht me ujë të vakët.

Shënime: Jo i përshtatshëm për të ngjyrosur vetullat dhe qerpikët. Kurse i përshtatshëm për tatuazhet

Pesha: 60 g.

Kategoritë

Vatika Dabur Henna e flokëve kana – ngjyrë e zezë me ekstrakt ulliri 60 g

CHF6.90