Vatika kanë bordo 3.6 – Vatika henna burgundy 3.6

CHF7.90

12 stok

NGJYRA E SHKELQITSHME, GLAMORE: Ngjyra e flokëve dhe kondicioneri Vatika këna siguron një ngjyrë natyrale të gjallë të flokëve që ushqen flokët dhe i bën ato më të fortë në të njëjtën kohë. Ngjyra jonë e flokëve me këna gjithashtu ndihmon në reduktimin e rënies së flokëve dhe ndihmon në mbajtjen e flokëve tuaj të shëndetshëm dhe me shkëlqim.

Produkti: Kanë bordo
Prodhuesi: Vatika
Numëri 3.6
Sasia 6 copa

NGJYRA E SHKELQITSHME, GLAMORE: Ngjyra e flokëve dhe kondicioneri Vatika këna siguron një ngjyrë natyrale të gjallë të flokëve që ushqen flokët dhe i bën ato më të fortë në të njëjtën kohë. Ngjyra jonë e flokëve me këna gjithashtu ndihmon në reduktimin e rënies së flokëve dhe ndihmon në mbajtjen e flokëve tuaj të shëndetshëm dhe me shkëlqim.

ZERO AMMONIA: Ngjyra jonë e flokëve me këna nuk përmban amoniak që mund të shkaktojë djegie, kruajtje dhe skuqje. Kjo ngjyrë flokësh pa amoniak është gjithashtu më e lehtë për t’u larë dhe zgjat më shumë. Nuk do ta njollosë as lëkurën tuaj. Ju lutemi lexoni informacionin e etiketës përpara se të përdorni këtë produkt.

NJË MARK QË MUND TË BESOHET: Vatika është një nga markat më të besuara në mbarë botën dhe është angazhuar të ofrojë produkte me cilësi të lartë dhe autentike për klientët në mbarë botën. Kënaqësia e klientit është një nga vlerat kryesore të markës sonë dhe ne jemi gjithmonë në kërkim të inovacionit për të ofruar produkte që mund t’i ndihmojnë njerëzit të jetojnë jetë më të shëndetshme.

UDHËZIME PËR PËRDORIM: Bëjini flokët tuaj nga të thjeshtë në të bukur. Thjesht derdhni përmbajtjen e një qeske në një tas dhe shtoni 40 ml ujë. Përziejini mirë. Aplikojeni në mënyrë të barabartë në flokët tuaj duke përdorur furçën e aplikuesit dhe lëreni ngjyrën të zhvillohet për 30 minuta. Shpëlajini flokët tërësisht me ujë të vakët.


Community Verified icon

Kategoritë

Vatika kanë bordo 3.6 - Vatika henna burgundy 3.6