Krem kundër Migrenës dhe Reumatizmit nga Vaji i Ullirit

CHF5.90

S’ka stok

Kremi i Vajit të Ullirit është bërë në një mënyrë tradicionale me një përzierje unike të vajrave natyrore për shërimin dhe relaksimin e tër trupit të njëriut. Kremi përmban vaj shumë të dobishëm nga vaji i Ullirit dhe është shërues për disa gjëra të cilat do të i cekum më posht:
Kremi i Vajit të Ullirit është kremi më i mirë që ka katër efekte bazë si:
-Kuron Reumatizmin në kyqe,
-Kuron qarjet e themrave,
-Kuron qarjet e duarëve-gishtave,
-Kuron Migrenen edhe dhimbjet e kokës,
Kremi i Vajit të Ullirit është bërë në një mënyrë tradicionale me një përzierje unike të vajrave natyrore për shërimin dhe relaksimin e tër trupit të njëriut. Kremi përmban vaj shumë të dobishëm nga vaji i Ullirit dhe është shërues për disa gjëra të cilat do të i cekum më posht:
1. Ndihmon kundër dhimbjeve të shpinës (shërimin e unazave, boshtit kurrizor etj).
2. Lehtëson dhimbjet e përgjithshme në kyqe.
3. Lehtëson në veqanti dhimbjet eshtrave.
4. Rekomandohet që të përdoret pas ushtrimeve fizike (Ushtrimeve sportive në përgjithësi) ose edhe sipas nevojës.
5. Kundër reumatizmit në përgjegjsi
6. Ndihmon qarkullimin e gjakut në vendet ku bëhet masazh me këtë krem
7. Relakson te gjitha llojet e eshtrave
8. Kuron edhe parandalon migrenen dhe dhembjen e kokës
9. Kuron çdo qarje në lëkuren e njëriut.
Vjen nga firma e njohur Hemani edhe përbëhet 100% nga Vaji i Ullirit.
Ata thonë në kremin e Vajit të Ullirit kemi gjeneruar përpjekjet tona më të mira dhe përdorur teknologjinë më të fundit në mënyrë që të marrëm cilësin më të mire nga Vaji i Ullirit dhe duke ju ofruar juve produktin më të mirë për një jetë më të shëndosh.
Shënim: Të ruhët në një vend të errët të thatë mesatarisht të ftohet.

Kategoritë

Krem kundër Migrenës dhe Reumatizmit nga Vaji i Ullirit

CHF5.90