Vdekja dhe jeta në varr, vështirsitë e vdekjes, nata e varrit, shpërblimi, ndëshkimi

CHF9.90

S’ka stok

Vdekja është e pashmangashme dhe këtë e dinë të gjithë, muslimanë e jomuslimanë. Çdo njeri e ka të qartë se një ditë do të vdesë, edhe pse shumëkush bën të pamundurën që ti ikë vdekjes sa më shumë që është e mundur.

Titulli: Vdekja dhe jeta në varr, vështirsitë e vdekjes, nata e varrit, shpërblimi, ndëshkimi
Autor: Dr. Shefqet Krasniqi
Redaktorë: Dr. Enal Jakupi, Mr. Sejdi Sallahu
Lektorë: Mr. Arjan Koçi
Përgaditja kompjuterike: Jeton Svirca
Kopertina: Fatlum Zeka
Botues: Sh. B. Kalem sh.p.k.

Vdekja është e pashmangashme dhe këtë e dinë të gjithë, muslimanë e jomuslimanë. Çdo njeri e ka të qartë se një ditë do të vdesë, edhe pse shumëkush bën të pamundurën që ti ikë vdekjes sa më shumë që është e mundur.

Por, çfarë është vdekja dhe si ndodh?!

Këto dhe shumë pyetje tjera të këtij lloji do të ju përgjigjem në këtë libër.

Kategoritë

Vdekja dhe jeta në varr, vështirsitë e vdekjes, nata e varrit, shpërblimi, ndëshkimi

CHF9.90