Vdekja është këtupari ( poezi )

CHF5.90

2 stok

Libri me poezi nga Shkelzen Halimi.

Titulli: Vdekja është këtupari ( poezi )
Autor: Shkelzen Halimi
Redaktor: Berat Armagedoni
Lektore: Kimete Kasumi
Faqosi dhe punoi kopertinën: Ardit Gashi
Botues: Armagedoni

Libri me poezi nga Shkelzen Halimi.

Poezi nga Libri:

Bredh drithërima
Mbi çatinë e vjetër
Të shtëpisë së rrënuar

S’ngrihet as perdja e teatrit
Për ta paralajmëruar aktin e parë
Të tragjedisë
Komedisë
Që luhet në skenën e mbuluar
Me pluhurin e harresës

Kategoritë

Vdekja është këtupari ( poezi )