Vetëm një minutë, tregime motivuese 1

CHF16.00

4 stok

Pozitiviteti, kuraja, guximi, shpresa, motivimi, këmbëngulja dhe të tjera cilësi si këto ushqehen shumë këndshëm dhe hijshëm nga ky libër tregimesh motivuese lexuesi i nderuar.

Titulli: Vetëm një minutë, tregime motivuese 1
Përzgjodhi dhe përktheu: Elmaz Fida
Redaktor: Sabaudin Jashari
Korrektor: Agim Abazi
Faqosja: Furkan Ism
Kopertina: Jusuf Saliu
Botues: Sh. B. Furkan Ism – Shkup
Shtypi: Furkan Print – Shkup

Pozitiviteti, kuraja, guximi, shpresa, motivimi, këmbëngulja dhe të tjera cilësi si këto ushqehen shumë këndshëm dhe hijshëm nga ky libër tregimesh motivuese lexuesi i nderuar.

Duke pasur parasysh se synimi kryesor i kësaj pakete tregimesh motivuese, pra këtij libri, është ai i lartpëmenduri, ky libër e shkarkon veten e tij nga barra e cilësive të një libri akademik. Pra në mbledhjen e këtyre tregimeve motivuese, është vërejtur morali i tyre më shumë se referenca e tyre, apo vërtetësia e zinxhirit të transmetimit të tyre.

Përmbajtja e librit: MËSUESJA DHE NXËNËSI I SAJ – TEDI STODDARD, TREGTARI I QUMËSHTIT DHE MAJMUNI, I ZHYTUR NË HALLE – SI T’IA BEJ?, DY GOMARËT DHE BUJKU, DAUTI a.s. DHE GRUAJA NË HALL, PËRSE 0 ZOT?!, KYÇI DHE ÇELËSI, DASHI DHE GJELI, GOMARI DHE KAROTA, FILOZOFI DHE INXHINIERI, BRETKOSA, UJI I NXEHTË DHE ARTI I QEVERISJES, SEKRETI I LUMTURISË, TIGANI I GJYSHES, DRUVARI QË FAJESONTE ADEMIN A.S., DY KUAJT, KUR ZGJEDH HARAMIN, JEHONA, QË EDHE TË TJERËT TË JETOJNË, BËHU LIQEN JO GOTË, BËHU TI NDRYSHIMI QË DËSHIRON TË SHOHËSH TEK TË TJERËT!, PERANDORI KINEZ DHE SHKËMBI NE RRUGË, MILINGONA PUNËTORE DHE KAFSHËT, SHERRI MES NGJYRAVE, MBAJE NJË DERË TË HAPUR ME ZOTIN, PËLLUMBI SYÇELË, KUR PRIVIMI TË BËN MINISTËR, KJO LOGJIKË MË BËRI BIZNESMEN, BRENDA ÇDO BALTE GJENDET NJË THESAR, SILLU SI TË DUASH Ç’TË BËSH DO TË GJESH, SHPËRBLIMI I NJERËZVE TË MIRË, KUNDËRSHTARI KENIAN DHE Al SPANJOLL, etj…

Kategoritë

Vetëm një minutë, tregime motivuese 1