Vetja dhe simotrat e saj – udhëtim në mbrendësinë e vetës

CHF16.00

6 stok

Nuk kam parë kënd veçse më është dukur sikur e pëlqen vetën dhe do te duket, por kur vinte puna tek unë, tek vetja ime, kjo as që bëhej fjalë. E kush mund të ishte më i dëlirë se vetja ime? Interesi i përgjithshëm dhe peshorja e drejtesisë me kanë udhëhequr gjithmonë në jetë!

Titulli: Vetja dhe simotrat e saj – udhëtim në mbrendësinë e vetës
Autor: Selman Aude
Përktheu nga arabishtja: Elmaz FIDA
Redaktor: Sabaudin JASHARI
Korrektor: Agim ABAZI
Faqosja: Furkan ISM
Kopertina: Jusuf SALIU
Botues: Furkan Ism – Shkup
Shtypi: Print Ism – Shkup
Faqe: 379

Nuk kam parë kënd veçse më është dukur sikur e pëlqen vetën dhe do te duket, por kur vinte puna tek unë, tek vetja ime, kjo as që bëhej fjalë. E kush mund të ishte më i dëlirë se vetja ime? Interesi i përgjithshëm dhe peshorja e drejtesisë me kanë udhëhequr gjithmonë në jetë!

Mos vallë jam kontradiktor? Ndoshta! Ku i dihet, ben vaki që pushteti i “Unit” dhe iluzioni se unë jam syçele, më kanë shtyre ti pranoj gabimet e vogla te miat dhe të mohoj ato të mëdhatë e të thellat, që kontrollojnë çdo cep të jetës time!

Kategoritë

Vetja dhe simotrat e saj - udhëtim në mbrendësinë e vetës