POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Vidhni si artist, 10 gjëra që askush nuk ju tregon si të jeni kreativ

CHF15.90

6 stok

Një guidë frymëzuese drejt kreativitetit në epokën dixhitale, “Vidhni si artist” paraqet dhjetë parime transformuese të cilat do t’i ndihmojnë lexuesit të zbulojnë anën e tyre artistike dhe të ndërtojnë një jetë më kreative.

Titulli: Vidhni si artist, 10 gjëra që askush nuk ju tregon si të jeni kreativ
Titulli i origjinalit: Steal like an Artist, 10 Thinks Nobody Told You About Being  Creative
Autor: Austin Kleon
Përkthyer: David Hudhri
Fletët: 152
Përmasat: 15×15
Botues: Shtëpia botuese Minerva, Onufri

Një guidë frymëzuese drejt kreativitetit në epokën dixhitale, “Vidhni si artist” paraqet dhjetë parime transformuese të cilat do t’i ndihmojnë lexuesit të zbulojnë anën e tyre artistike dhe të ndërtojnë një jetë më kreative.

Asgjë nuk është origjinale, kështu që përqafoni ndikimet, edukohuni përmes punës së të tjerëve, bëni remix dhe ripërfytyroni që të zbuloni rrugën tuaj. Ndiqni interesat tuaja kudo që t’ju shpien ato – çka mund t’ju duket argëtim, mund të shndërrohet në punën e jetës suaj. Harrojeni klishenë e vjetër, të shkruani atë që dini: Ndaj, shkruani librin që doni të lexoni, xhironi filmin që doni të shihni. Dhe së fundmi, qëndroni inteligjentë, qëndroni larg borxheve dhe rrezikoni të mërziteni në jetën e përditshme, që të jeni aventurierë dhe guximtarë në imagjinatën dhe punën tuaj.

Disa këshilla për të çliruar kreativitetin tuaj!

Vidhni si artist, Mos prisni sa të njihni veten – Filloni, Shkruani librin që do të dëshironit ta lexonit, Bëjeni me duart tuaja, Projektet anësore dhe argëtimet janë të rëndësishme, SEKRETI: Bëni punë të mirë dhe ndajeni me të tjerët, Gjeografia nuk është më pronari ynë, Silluni mirë ( Bota është një fshat i madh ), Bëhuni i mërzitshëm ( është e vetmja mënyrë për të bërë punë ), Kreativitet do të thotë zbritje..etj.

Kategoritë

Vidhni si artist, 10 gjëra që askush nuk ju tregon si të jeni kreativ

CHF15.90

Add to Cart