Viktimat e pafajshme në luftën globale kundër terrorit

CHF12.90

1 stok

Shume pak njerez ne sektorin privat dhe fatkeqesisht shume pak njerez ne sektorin publik e kuptojne rendesine jetike te organizatave bamirese ne lehtesim-in e tragjedive njerezore, sidomos te tragjedise qe li lindur nga lufta kunder terrorit.

Titulli: Viktimat e pafajshme në luftën globale kundër terrorit
Autori: Dr.M.A.Salloomi
Numri i Fletëve: 311

Shume pak njerez ne sektorin privat dhe fatkeqesisht shume pak njerez ne sektorin publik e kuptojne rendesine jetike te organizatave bamirese ne lehtesim-in e tragjedive njerezore, sidomos te tragjedise qe li lindur nga lufta kunder terrorit. Besoj se libri Viktimat e pafajshme ne luften globale kunder terrorit eshte nje thirrje efektive ne kohe te duhur, qe lideret e qeverive te ndermarrin dicka dhe shpresoj se ata do i pergjigjen shpejt dhe rrenjesisht. Eshte e qarte se ajo qe eshte bere deri tani i ka dhene nje goditje kontributit te pacmuar te organizatave bamirese dhe nese nuk behen ndryshime ne punen e qeverise dhe ne perpjekjet per te luftuar terrorin, do te kete miliona njerez to tjere qe do te vuajne pa qene nevoja. Struktura organizative e shoqatave bamirese tashme eshte njera nga viktimat e luftes, qe rezultoi me fatkeqesi te papermendura dhe te patreguara, te cilat po e ensifikojne demin e luftes te njerezit. Libri ka bere pune te shkelqyer ne prezantimin e ketyre fatkeqesive dhe ka treguar hapat qe duhet te ndermerren per te rikthyer rendin, vullnetin e mire dhe sherbimin efektiv te organizatave joqeveritare.

Kategoritë

Viktimat e pafajshme në luftën globale kundër terrorit

Viktimat e pafajshme në luftën globale kundër terrorit