POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Washami Waterproof Eyeliner

CHF4.90

49 stok

Washami Eyeliner është i papërshkueshëm nga uji dhe rezistent ndaj djersës, në mënyrë që të mos keni nevojë të shqetësoheni për një shkelje syri dhe djersitje.I butë në çdo kohë për të krijuar përbërjen e perëndeshës dhe efektin natyral të grimit që zgjat.

Washami Eyeliner është i papërshkueshëm nga uji dhe rezistent ndaj djersës, në mënyrë që të mos keni nevojë të shqetësoheni për një shkelje syri dhe djersitje.I butë në çdo kohë për të krijuar përbërjen e perëndeshës dhe efektin natyral të grimit që zgjat.

Kategoritë

Washami Waterproof Eyeliner