Xhelaludin Rumi

CHF18.90

4 stok

Botimi i këtij libri krahas nderimit dhe përkushtimit të  thellë, vjen si shenjë  mirënjohje ndaj autorit Afzal Ikbal.

 

Autor:Afzal Ikbal

Botues:Mehdi Gurra

Përktheu:Shpëtim Doda

Redaktor gjuhësor:Petrit Bezhani

Botimi i këtij libri krahas nderimit dhe përkushtimit të  thellë, vjen si shenjë  mirënjohje ndaj autorit Afzal Ikbal.

 

Kategoritë

Xhelaludin Rumi