Xhirafa dhe elefanti, nga seriali Tregimet e mirësjelljes

CHF4.90

2 stok

Një ditë prej ditëve ndërmjet tyre ndodhi një zënkë. Ajo filloi për një tufë bar, u zmadhua aq shumë, saqë filluan të shanin njëri – tjetrin, sa pas atyre fjalëve ishte e pamundur të ishin më shokë. Kështu u prish miqësia e tyre dhe pastaj……..

Titulli: Xhirafa dhe elefanti, nga seriali Tregimet e mirësjelljes
Autor: Engin Nigar
Përkthyes: Fatmir Sulaj
Drejtor & Kryeredaktor: Alban Kali
Redaktor: Xhahid H. Bushati
Redaktore gjuhësore: Dr. Irida Hoti
Lektor: Albrin Brahusha
Dizajni: Bledar Xama
Botues: Progresi

Një ditë prej ditëve ndërmjet tyre ndodhi një zënkë. Ajo filloi për një tufë bar, u zmadhua aq shumë, saqë filluan të shanin njëri – tjetrin, sa pas atyre fjalëve ishte e pamundur të ishin më shokë. Kështu u prish miqësia e tyre dhe pastaj……..

Kategoritë

Xhirafa dhe elefanti, nga seriali Tregimet e mirësjelljes