ZEUS EXTRA Përzierje Super Efektive Bimor Afrodiziak Ginseng Epimedium VIP ( Viagra Natyrale )

CHF49.90

S’ka stok

Kontribuon në forcimin dhe rritjen e aktivitetit seksual. E shkëlqyeshme për ata që vuajnë nga dobësia e aktivizmit seksual.

ZEUS EXTRA Përzierje Super Efektive Bimor Afrodiziak Ginseng Epimedium VIP Viagra Natyrale

Përbërsit: Ginseng, Mjalti Mbretëror, Mjalti, Maca, Pollen, Piper i Zi, Curcuma, Koriandra dhe përzierja jonë sekrete e bimëve.

Si të përdoret: Përdorni një pako 30-45 minuta para mardhënies seksuale dhe minum një orë pas ngrënies.

Dobitë:

1. Kontribuon në forcimin dhe rritjen e aktivitetit seksual. E shkëlqyeshme për ata që vuajnë nga dobësia e aktivizmit seksual.
2. Mundëson vazhdimin e akteve seksuale të përsëritura dhe ruajtjen e organit seksual të qëndrueshëm pas ejakulimit.
3. Ndihmon në mënyrë cilësore në përmirësimin e përbërjes së spermës.
4. Ilaç shumë efektiv për njerëzit që vuajnë nga ejakulimet e hershme. Pas përdorimit të katërt ose të pestë, efekti është i dukshëm
5. Për shkak të përbërjes së shkëlqyeshme, ai ushqen trupin me shumë vitamina të tjera E, C, dhe K gjithashtu ka në përbërjen e magnezit, kalciumit, manganit dhe gjithashtu minerale të tilla të vlefshme si hekuri dhe fosfori.

Kushtet e ruajtjes: Mbajeni larg nga rrezet e diellit direkte në një vend të freskët dhe të thatë.

Kategoritë

ZEUS EXTRA Përzierje Super Efektive Bimor Afrodiziak Ginseng Epimedium VIP ( Viagra Natyrale )

CHF49.90