Zhytje në detin e Mesnevisë

CHF12.90

2 stok

Njëri nga udhëtarët e udhës së Hakut kishte vendosur sipër kokës një çallmë të madhe.Një ditë në mëngjes del nga shtëpia dhe po vazhdonte drejt dergjahut.Derisa ai ecte një hajdut i fshehur në skaje të rrugës e ndiqte nga pas.Kur arriti në një rrugicë të zbrazët dhe të qetë në të cilën nuk kalonin shumë kalimtarë ai e sulmoi nga pas dhe duke ja marrë çallmën filloi të ikë.

Një libër për të mos u humbur…

Autore:Mevlana Xhelaludin Rumi

Përkthyes:Samet Vata,Fatijona Bajraj

Redaktorë:Samet Vata,Bujar Vërbovci

Shtëpia botuese:Frymëzimi

Njëri nga udhëtarët e udhës së Hakut kishte vendosur sipër kokës një çallmë të madhe.Një ditë në mëngjes del nga shtëpia dhe po vazhdonte drejt dergjahut.Derisa ai ecte një hajdut i fshehur në skaje të rrugës e ndiqte nga pas.Kur arriti në një rrugicë të zbrazët dhe të qetë në të cilën nuk kalonin shumë kalimtarë ai e sulmoi nga pas dhe duke ja marrë çallmën filloi të ikë.

Një libër për të mos u humbur…

Kategoritë

Zhytje në detin e Mesnevisë