Zjarr dhe tërbim brenda shtëpisë së bardhë të Trampit

CHF24.90

8 stok

Prapaskena të bujshme, sekrete familjare dhe “të dhëna konfidenciale për Trampin”: bestselleri që tërboi presidentin.

Titulli: Zjarr dhe tërbim brenda shtëpisë së bardhë të Trampit
Titulli i origjinalit: Fire and Fury – Inside the Trump White House
Autorë: Michael Wolff
Përkthyes: Alfred Cako, Nikolla Langore
Përgaditi botimin: Manjola Gjonaj
Redaktor: Taulant Hatia
Për botuesin: Genti Gjonaj
Përkujdesja grafike: Studio grafik Bjorn
Arti grafik: Lavdie Cenmurati
Botues: Bota Shqiptare

Prapaskena të bujshme, sekrete familjare dhe “të dhëna konfidenciale për Trampin”: bestselleri që tërboi presidentin.

Viti i parë i presidencës Tramp ishte i nxehtë dhe i stuhishëm për Shtetet e Bashkuara dhe për gjithë botën. Për të treguar pasojat, gazetari Michael Wolff, i cili gjatë fushatës zgjedhore kishte frekuentuar selinë gendrore të Trampit, depërton tani në Shtëpinë e Bardhë “si një mizë në mur”.
Wolff vëzhgon nga një perspektivë e veçantë kaosin e Zyrës Ovale dhe nxjerr nga duart një libër shpërthyes, të pasur me prapaskena të padëgjuara.

A mendonte vërtet Trampi se do të fitonte? E donte vërtet këtë?

Cilat janë gëllimet e “Xhervankës”, krijesa dykokëshe e përbërë nga e bija. lvanka, dhe dhëndri Xherid Kushner?
Pse u shkarkua shefi i FBI-së Xhejms Komi dhe, pas tij, shefi i stafit Rins Pribus?
Pse u shkarkua Stiv Benoni, strategu (dhe shpirti i zi) që i dha fitoren Trampit?
Çfarë e frymëzoi Trampin të deklaronte se ishte përgjuar nga presidenti Obama?
Kush është `zëri’ që tregon për takimet mes stafit të Trampit dhe rusëve?
Pse është e kotë t’i ofrosh Trampit relacione, analiza dhe çfarëdolloj teksti të shkruar?
Kush e drejton vërtet Shtëpinë e Bardhë?

Kategoritë

Zjarr dhe tërbim brenda shtëpisë së bardhë të Trampit