A je këtu, pesëdhjetë letra për ty

CHF14.90

S’ka stok

Lexuese dhe lexues të dashur, A keni dëshirë të keni jetë të shëndetshme? Të jeni të sukseshëm? Të jeni të lumtur? A keni dëshirë t’i pushtoni majet më të larta të arritjeve njerëzore? A keni dëshirë të bëni veten tuaj, familjen dhe kombin – të famshëm dhe me prestigj të lartë?

Titulli: A je këtu, pesëdhjetë letra për ty
Autor: Daut Demaku
Redaktor gjuhësor: Sylejman Dërmaku
Kopertina: Faton Bajgora
Botues: Botime Artini

Lexuese dhe lexues të dashur, A keni dëshirë të keni jetë të shëndetshme? Të jeni të sukseshëm? Të jeni të lumtur? A keni dëshirë t’i pushtoni majet më të larta të arritjeve njerëzore? A keni dëshirë të bëni veten tuaj, familjen dhe kombin – të famshëm dhe me prestigj të lartë?

A keni dëshirë që njerëzimi të habitet me talentin tuaj? Nëse thoni PO, atëherë këtu fillon udhëtimi, e ky udhëtim është aq i thjeshtë, aq i lehtë, si në lojën e dëshiruar.

Kategoritë

A je këtu, pesëdhjetë letra për ty

CHF14.90