Çfarë thanë për islamin 100 personalitete të shquara botërore

CHF22.90

S’ka stok

Përgjatë  historisë  është  treguar që  feja islame gjithmonë  është  kuptuar gabimisht nga jomuslimanët,përveç një  numri të  vogël që  ishin të  gatshëm të  pranonin faktin.Gjithmonë  është  sulmuar,gjithmonë  është  vendosur në  margjina dhe është  përmendur si një  temë  tabu për të  cilën nuk guxohej të  flitej.Arsye për një  qasje të  tillë  ndaj saj ishte  nënçmimi i qëllimtë dhe përdhosja e fesë  islame.Ky libër flet për faktet dhe dëshmitë  e personaliteteve të  shquara nga secili popull,për të  cilët nuk ishte e vështirë  ta pranonin fenë  islame dhe të  flisnin pozitivisht për të. Ata rrënuan paragjykimet e gabuara të  krijuara nga bashkëkombasit e tyre kundrejt islamit dhe myslimanëve.

Autori:Samir Bikiq

Përktheu:Sylejman F Aliu

Botuesi:Zekirja Abdullahuhi

Shtëpia botuese:Drita e jetës

Redaktor:Dr.Fidan Mustafa

Redaktor gjuhësor:Sadulla Ramizi

Përgjatë  historisë  është  treguar që  feja islame gjithmonë  është  kuptuar gabimisht nga jomuslimanët,përveç një  numri të  vogël që  ishin të  gatshëm të  pranonin faktin. Gjithmonë  është  sulmuar,gjithmonë  është  vendosur në  margjina dhe është  përmendur si një  temë  tabu për të  cilën nuk guxohej të  flitej.  Arsye për një  qasje të  tillë  ndaj saj ishte  nënçmimi i qëllimtë dhe përdhosja e fesë  islame. Ky libër flet për faktet dhe dëshmitë  e personaliteteve të  shquara nga secili popull,për të  cilët nuk ishte e vështirë  ta pranonin fenë  islame dhe të  flisnin pozitivisht për të.  Ata rrënuan paragjykimet e gabuara të  krijuara nga bashkëkombasit e tyre kundrejt islamit dhe myslimanëve.

 

.

Kategoritë

Çfarë thanë për islamin 100 personalitete të shquara botërore

CHF22.90