Djali i Ertugrulit Osmani I

CHF13.90

1 stok

Ishte urdhër i Zotit të merrje pjesë në luftë, të luftoje me ata që e kishin të detyruar të ishin në shërbimin dhe urdhrin e Islamit. Kur’an-i i Madhërieshem ishte udhëheqesi i madh. Duke u quajtur si shembulli më i mirë, ai shikohej si i vetmi burim i dijes, ai ishte libri i shenjtë, Kur’an-i i madhërishëm; një sundimtar, nëse mban mbi kokë Kur’an-in e Madhërueshëm, nësë e do, e respekton, nëse tregon besnikeri ndaj librit që midis faqeve të tij mban rregullin hyjnor, që shpall ekzistencen më të lartë, sigurisht populli i shtetit të tij përfshinë vite lumturie dhe qetësie.

Titulli: Djali i Ertugrulit Osmani I
Titulli i origjinalit: Ertugrul Gazi Oglu Osman Gazi
Autor: Cavit Ersen
Përktheu: Urtis Harri
Redaktor: Regjep Hida
Shtëpia Botuese: Fan Noli
Formati: me kapak të hollë
Fletët: 270

Ishte urdhër i Zotit të merrje pjesë në luftë, të luftoje me ata që e kishin të detyruar të ishin në shërbimin dhe urdhrin e Islamit. Kur’an-i i Madhërieshem ishte udhëheqesi i madh. Duke u quajtur si shembulli më i mirë, ai shikohej si i vetmi burim i dijes, ai ishte libri i shenjtë, Kur’an-i i madhërishëm; një sundimtar, nëse mban mbi kokë Kur’an-in e Madhërueshëm, nësë e do, e respekton, nëse tregon besnikeri ndaj librit që midis faqeve të tij mban rregullin hyjnor, që shpall ekzistencen më të lartë, sigurisht populli i shtetit të tij përfshinë vite lumturie dhe qetësie.

Kategoritë

Djali i Ertugrulit Osmani I