Durimi dhe Maturia

CHF10.00

110 stok

Një libër ku Dituria dhe Maturia trajtohet në të gjitha aspektet.

Category:

Titulli: Durimi dhe Maturia
Autorë: Amër Halid
Përktheu: Fatos Gërvalla
Redaktor profesional: Mr.Mr Sadik Mehmeti
Redaktor gjuhësor: Dr.Hysen Matoshi
Botues: SIRA

Një libër ku Dituria dhe Maturia trajtohet në të gjitha aspektet.

Në këtë libër ju do të lexoni: Durimi është ndër bazat e Moralit, Durimi është çelësi i gjithësisë, -Llojet e Durimit, Durimi në kuptimin terminologjik, Kushtet e durimit gjatë fatkeqësive dhe Sprovave, Zbatime Praktike të kushteve të durimit.

Kategoritë

Durimi dhe Maturia