Gruaja dhe familja në 40 hadithe

CHF12.90

S’ka stok

Libri “Gruaja dhe familja në 40 hadithe” tregon se cila është pozita e gruas në Islam dhe cili duhet të jetë identiteti dhe personaliteti i saj, sipas fjalëve të të Dërguarit të Allahut.

Nëpërmjet përpjekjes për t’u bërë një komentim modest këtyre haditheve, është krijuar mundësia për të treguar se si gratë, në periudhën e injorancës/xhailijetit shtypeshin, përçmoheshin, dhunoheshin, braktiseshin, ju mohohej liria dhe të drejtat e tyre, ndërsa Allahu i Lartësuar nëpërmjet Profetit të tij, u dha lavdi, nder dhe dinjitet.

 

 

Autori: Prof.Dr. Zekeriya Guler

Shtëpia botuese: Alsar

Përktheu: Ilda Canja Abdiu

Redaktor gjuhësor: Petrit Bezhani

Redaktor teknik: Halil Berisha

Libri “Gruaja dhe familja në 40 hadithe” tregon se cila është pozita e gruas në Islam dhe cili duhet të jetë identiteti dhe personaliteti i saj, sipas fjalëve të të Dërguarit të Allahut.

Nëpërmjet përpjekjes për t’u bërë një komentim modest këtyre haditheve, është krijuar mundësia për të treguar se si gratë, në periudhën e injorancës/xhailijetit shtypeshin, përçmoheshin, dhunoheshin, braktiseshin, ju mohohej liria dhe të drejtat e tyre, ndërsa Allahu i Lartësuar nëpërmjet Profetit të tij, u dha lavdi, nder dhe dinjitet.

 

Kategoritë

Gruaja dhe familja në 40 hadithe

CHF12.90