Njihe Lajmëtarin

CHF7.90

19 stok

Mësimet e Lajmëtarit të Zotit janë shpresa jonë për një botë të qetë, për një mirëqenie dhe bashkëjetesë pa dhunë. Për t’u njohur me këtë personalitet të ndritur, pranë jush po e sjellim këtë libër, të cilin me lehtësi do ta lexoni. Ju sigurojmë do të donit të ishte edhe më i gjatë, por kësaj radhe po mjaftohemi me kaq duke qenë se biblioteka islame shqipe është mjaft e pasur me biografinë e kësaj figure magjepsëse si nga autorët vendorë ashtu edhe nga të huajt.

Titulli: Njihe Lajmëtarin
Autor: Dr. Mustafa Mahmud
Përkthyes: Gazmend Hoxha
Redaktor profesional: Mr. Llukman Hoxha
Redaktor gjuhësor: Agim Avdiu
Kopertina: Bashkim Mehani
Përgatiti për shtyp: Bashkim Avdiu
Shtypi: FocusPrint – Shkup
Për botuesin: Bashkim Avdiu
Botues: Sira – Prishtinë

Mësimet e Lajmëtarit të Zotit janë shpresa jonë për një botë të qetë, për një mirëqenie dhe bashkëjetesë pa dhunë. Për t’u njohur me këtë personalitet të ndritur, pranë jush po e sjellim këtë libër, të cilin me lehtësi do ta lexoni. Ju sigurojmë do të donit të ishte edhe më i gjatë, por kësaj radhe po mjaftohemi me kaq duke qenë se biblioteka islame shqipe është mjaft e pasur me biografinë e kësaj figure magjepsëse si nga autorët vendorë ashtu edhe nga të huajt.

Me të drejtë, autori amerikan Michael Hart, e vendosi atë në krye të listës së njerëzve më me ndikim gjatë historisë, në librin e tij ‘’100 personalitetet më me ndikim në histort’’

 

Kategoritë

Njihe Lajmëtarin