Njihe Zotin

CHF7.90

8 stok

Libri „Njihe Zotin“ i Autorit Mustafa Mahmud, shtjellon në mënyrë tejet sublime dhe interesante qasjen e afrimit të besimtarit drejt Allahut të madhërishëm. Autori këtë e bën në një mënyrë tejet unike duke shtjelluar histori dhe fakte të transmetuara unike brez pas brezi.

Category: Tags: , , , , ,

Titulli: Njihe Zotin
Autor: Dr. Mustafa Mahmud
Përkthyes nga gjuha boshnjake: Nexhat Ibrahimi
Redaktor profesional: Prof. Nuredin Ahmeti
Redaktor gjuhësor: Liljana Jajaga
Kopertina: Bashkim Mehani
Përgatiti për shtyp: Bashkim Avdiu
Shtypi: FocusPrint – Shkup
Për botuesin: Bashkim Avdiu
Botues: Sira – Prishtinë

Libri „Njihe Zotin“ i Autorit Mustafa Mahmud, shtjellon në mënyrë tejet sublime dhe interesante qasjen e afrimit të besimtarit drejt Allahut të madhërishëm. Autori këtë e bën në një mënyrë tejet unike duke shtjelluar histori dhe fakte të transmetuara unike brez pas brezi.

Zoti është Një dhe I Vetëm! Ai është Absoluti, të Cilit i përgjërohet gjithçka në amshim.

Ai as nuk lind, as nuk është I Lindur. Dhe askush nuk është i barabartë ( a i krahasueshëm ) me Atë. – Kuran: 112

Kategoritë