Krem kundër Migrenës dhe Reumatizmit nga Fara e zezë

CHF6.90

34 stok

Kremi bimor nga fara e zezë është bërë në një mënyrë tradicionale me një përzierje unike të vajrave natyrore për shërimin dhe relaksimin e tër trupit të njëriut. Kremi përmban vaj shumë të dobishëm nga kokrra e zezë dhe është shërues për disa gjëra të cilat do të i cekum më posht:

Kremi i kokrrës së begatshme (Farës së Zezë) është kremi më i mirë që ka katër efekte bazë si:
-Kuron Reumatizmin në kyqe,
-Kuron qarjet e themrave,
-Kuron qarjet e duarëve-gishtave,
-Kuron Migrenen edhe dhimbjet e kokës,
Kremi bimor nga fara e zezë është bërë në një mënyrë tradicionale me një përzierje unike të vajrave natyrore për shërimin dhe relaksimin e tër trupit të njëriut.
Kremi përmban vaj shumë të dobishëm nga kokrra e zezë dhe është shërues për disa gjëra të cilat do të i cekum më posht:
01. Ndihmon kundër dhimbjeve të shpinës (shërimin e unazave, boshtit kurrizor etj).
02. Lehtëson dhimbjet e përgjithshme në kyqe.
03. Lehtëson në veqanti dhimbjet eshtrave.
04. Rekomandohet që të përdoret pas ushtrimeve fizike (Ushtrimeve sportive në përgjithësi) ose edhe sipas nevojës.
05. Kundër reumatizmit në përgjegjsi
06. Ndihmon qarkullimin e gjakut në vendet ku bëhet masazh me këtë krem
07. Relakson te gjitha llojet e eshtrave
08.Kuron edhe parandalon migrenen dhe dhembjen e kokës
09.Kuron çdo qarje në lëkuren e njëriut.

Vjen nga firma e njohur Hemani edhe përbëhet 100% nga kokrra e zezë.

Ata thonë në kremin e farës së zezë kemi gjeneruar përpjekjet tona më të mira dhe përdorur teknologjinë më të fundit në mënyrë që të marrëm cilësin më të mire nga kokra e zezë dhe duke ju ofruar juve produktin më të mirë për një jetë më të shëndosh.

Shënim: Të ruhët në një vend të errët të thatë mesatarisht të ftohet.

Kategoritë

Krem kundër Migrenës dhe Reumatizmit nga Fara e zezë