Zbutës për flokë Nitro Canada

CHF11.90

S’ka stok

Zbutës i flokëve ushqyes shkëlqen dhe parandalon ndarjen e majave.

Zbutës i flokëve ushqyes shkëlqen dhe parandalon ndarjen e majave

Dëmtimi i flokëve tuaj si rezultat i larjes së flokëve, të tilla si modelimi, ngjyrosja, ndriçimi dhe rrezet e diellit, mund t’i bëjë ato të dridhura, të thata, të pakontrollueshme dhe pa vitalitet. Prandaj, Serumi i Kristalit nga Nitro Kanada ndihmon në trajtimin e flokëve.

Përparësitë :
Ndihmon në trajtimin e flokëve të shkrira dhe normale
Forcon flokët dhe i freskon ato me aromë
Trajton ngjyrosjen dhe ndriçimin e flokëve dhe ekspozimin ndaj rrezeve të diellit
E përsosur për të gjitha llojet e flokëve

Si të përdorni:
Vendosni një sasi të vogël të produktit në duar, fërkojeni mirë, pastaj fshijini në mënyrë të barabartë flokët e pastër, të lagur dhe të tharë me peshqir, duke i kushtuar vëmendje majave nëse është e nevojshme.

Kategoritë

Zbutës për flokë Nitro Canada

Zbutës për flokë Nitro Canada

CHF11.90