Adhurimet e besimtarit

CHF8.00

S’ka stok

Një libër i shkëlqyer mbi adhurimet e besimtarit: Vlerat e namazit, Vlera e Haxhit dhe Umres, Adhurimi i lutjes, Dhikri-Përmendja e Allahut, Vlera e Kur’anit, Temat e Kur’anit të madh, Mrekullia numerike në Kur’an, Mrekullia shkencore në Kur’an……etj.

Category:

Titulli: Adhurimet e besimtarit
Autor: Amër Halid
Botues: Sira

Një libër i shkëlqyer mbi adhurimet e besimtarit: Vlerat e namazit, Vlera e Haxhit dhe Umres, Adhurimi i lutjes, Dhikri-Përmendja e Allahut, Vlera e Kur’anit, Temat e Kur’anit të madh, Mrekullia numerike në Kur’an, Mrekullia shkencore në Kur’an……etj.

Kategoritë

Adhurimet e besimtarit

CHF8.00